Mit vegyünk fel kánikula idején?

Végre itt a nyár, sokak kedvenc évszaka, hiszen a legtöbben nyaralni is ilyenkor mennek a családdal, barátokkal. Nyáron öltözködni is könnyebb, mivel a meleg miatt kevesebb ruhadarabot veszünk fel és, ha utazunk, akkor sem lesz túl nehéz a bőröndünk, ugyanis a nagy melegben viselt ruhák súlyra könnyűek és nem foglalnak el sok helyet.

Nyáron tehát úgy érdemes öltözködnünk, hogy ne legyen melegünk, éppen ezért a lenge ruhadarabok viselete javasolt, de okvetlen figyeljünk az anyag összetételére is, a legjobb választás leginkább a pamut. A kánikulában nem ajánlatos fekete ruhadarabokat viselni, mivel rendkívül magukba szívják a meleget és így a hőérzetünk is magasabbá válik. A világos ruhák pedig visszaverik a napsugarakat, de az anyag vastagsága határozza meg, hogy ez mekkora mértékben történik meg.

A trendek folyamatosan változnak, minden évben szinte teljesen más a divat, viszont vannak olyan ruhadarabok, amelyek állandóan népszerűek, ilyenek például a spagetti pántos nyári ruhák. Spagetti pántos ruhákból kaphatóak hétköznapi és elegánsabb típusúak is. A különleges alkalmakra leginkább a kifinomult kialakításúak a legideálisabbak, amelyeknek a tapintása sem zavaró. A nyári ruhákhoz felvehetünk szandált vagy balerina cipőt is, aki bírja, a magassarkú mellett is dönthet.

Cikk Tipp: Mivel mossuk a gyerekek ruháit?

Nyáron a csíkos ruhák is felkapottak, főleg azok, ahol a csíkok függőlegesen vannak, ugyanis ezek által hosszabbnak tűnik a sziluett és így karcsúbb hatást érhetünk el. A vidám színeket sokan preferálják a nyáron, ráadásul színes ruhák számtalan helyről beszerezhetőek, különleges darabok kaphatóak a Myberill webáruház kínálatában is.

Közzétéve Kategória divat